OBRA CULTURAL BALEAR. DELEGACIÓ DE MARRATXÍ
ocbmarratxi@gmail.com

divendres, 14 de juny del 2013

Tast gastronòmic del mes de juny al Pla de na Tesa

Ja hem arribat al darrer tast gastronòmic de la temporada. 
Aquesta vegada ens trobarem a l'edifici de Ca ses Monges, del Pla de na Tesa, divendres 21 de juny a les 20 h  i podrem degustar quatre tipus de formatges de Son Jover, d'Inca i l'original licor Sermita, fet de camamil·la, a una alqueria de Sencelles.
Pere Muntaner de Sermita i Toni Segui de formatges Son Jover ens introduiran un poc en els processos de creació i d'elaboració dels seus respectius productes.
Aquesta activitat està organitzada per anardetapes.cat i la delegació de l'Obra Cultural de Marratxí que en aquesta ocasió compta amb la col·laboració de l'Associació de veïns del Pla de na Tesa.
Recordau que les places són limitades i tenen preferència els primers 30 inscrits. Si feis la inscripció a través del web anardetapes.cat o sou socis de l'OCB l'activitat és gratuïta. 
Feis-ne tanta difusió com volgueu.
Esperam que la darrera sessió dels programa de tasts gastronòmics resulti tan agradable i interessant com les anteriors.
Des de l’Obra Cultural ens sentim satisfets dels resultats d’aquesta activitat perquè ens ha permès donar a conèixer el producte mallorquí, d’elaboració artesana a la gent de Marratxí i agraïm la col·laboració de les diferents associacions de veïns que ens han facilitat acostar-nos als diferents nuclis del nostre municipi.