OBRA CULTURAL BALEAR. DELEGACIÓ DE MARRATXÍ
ocbmarratxi@gmail.com

dimarts, 29 de juliol del 2014

Concert d'havaneres solidariLa delegació de l'Obra Cultural de Marratxí dóna suport a aquesta activitat i vos convida a participar-hi:

Com molts de vosaltres ja sabeu el Casal Solidari ja és una realitat i des de l'1 de març ha donat servei gràcies als diversos col·laboradors que integren persones anònimes, entitats, associacions i comerços de Marratxí, els quals ens fan arribar les seves donacions d'aliments, roba, juguetes i articles de puericultura per tal d'atendre les necessitats d'aquelles persones que més ho necessiten.

Com a activitat de l'estiu tenim plaer de convidar-vos a participar d'aquest primer "Concert d'havaneres solidari" serà dia 1d'agost a les 21:30 amb sopar de pa amb oli a 10€! Si voleu entrades vos podeu dirigir als punts de venda o fer reserva mitjançant missatge privat. En cas de què no pogueu assistir al concert també podeu col·laborar comprant entrades de fila zero... Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!


La venda d'entrades és anticipada, les podreu trobar en els diferents punts de venda que a continuació es detallen:
PONT D’INCA: Papereria XAROL - Farmàcia CIURANA PÒRTOL: Ferreteria CA’N XIC - Papereria S’ESTEL SA CABANETA: Ferreteria CA’N XIC (St. Marçal) ES FIGUERAL: Botiga COANEGRA ES PLA DE NA TESA: Estanc Pla de na Tesa


També podeu fer reserva d'entrades enviant un correu a: casalsolidariportol@gmail.com

Salut i moltes gràcies per la vostra col·laboració !!!