OBRA CULTURAL BALEAR. DELEGACIÓ DE MARRATXÍ
ocbmarratxi@gmail.com

dilluns, 20 de maig del 2013

Tast gastronòmic del mes de maig. Son Ramonell


Amics i amigues aquest mes el tast gastronòmic va de dolç. Com segurament ja sabeu, aquesta activitat l'organitza la guia gastronòmica anardetapes.cat juntament amb l'Obra Cultural de Marratxí i les diferents associacions de veïns de Marratxí. El tast d'aquest mes de maig, juntament amb l'Associació de veïns de Son Ramonell el ferem al Bar Class&co, el divendres dia 24 a les 19.00 h, Camí de Muntanya 6, Polígon de Marratxí, devora l'Institut.

Podrem tastar algunes varietats de les neules de Ses Antigues Neules que a partir de la recepta antiga elaboren, amb tanta cura, en Nofre Martorell i la seva dona i també conèixer de prop el seu procés de producció.
You tube Ses Antigues Neules

En Rafel Valls de Gelats Valls ens presentarà algunes varietats molt originals dels gelats que, de manera artesana, elaboren a la seva gelateria de Pollença.
You tube Gelats Valls

Recordau que per participar en aquesta activitat heu de fer una inscripció prèvia. Si sou socis de l'OCB o feis la inscripció a través del web anardetapes.cat podreu participar de manera gratuïta. També ens podeu enviar un correu a marratxi@ocb.cat.
Tenen preferència les 30 primeres persones inscrites.