OBRA CULTURAL BALEAR. DELEGACIÓ DE MARRATXÍ
ocbmarratxi@gmail.com

dilluns, 21 de gener del 2013

Tasts gastronòmics a Marratxí

L'Obra Cultural de Marratxí juntament amb Anar de Tapes organitza l'activitat TASTS GASTRONÒMICS. 
Un divendres de cada mes, de gener a juny, us convidarem a conèixer els productes de Mallorca, en unes sessions agradables amb els responsables de les empreses més destacades de l’illa. Ells mateixos us presentaran el seu producte, us explicaran un poc el seu procés d'elaboració i us convidaran a tastar uns aliments que es caracteritzen per la seva  qualitat i exquisidesa.
Aquesta tercera edició se celebra a 7 municipis de Mallorca i hi participen 11 empreses: Vins Jaume de Puntiró, Galletes Gori de Muro, Embotits Munar, Gelats Valls, Ses Antigues Neules, Cervesa Galatzó, Confitures Estel Nou, Mel Son Gravot, Licor Sermita, Vins Can Vidalet i Formatge Son Jover.
A Marratxí les dues primeres sessions es faran dia 25 de gener a les 20 h al local parroquial de l'església de Sant Marçal de Sa Cabaneta i dia 22 de febrer a les 20 h al local de  l'associació de veïnats Sa Pua de Pòrtol ( consultau el cartell adjunt). Procurarem arribar a tots els nuclis de Marratxí i més endavant us enviarem el calendari complet.
El cost de l'activitat és de 2 €, encara que si sou socis de l'OCB o membres d'anardetapes.cat l'activitat és gratuita. 
És imprescindible la inscripció prèvia ja què pel bon funcionament de l'activitat no es recomana un grup de més de trenta persones.Apuntau-vos-hi enviant un correu amb les vostres dades a: marratxi@ocb.cat o directament a www.anardetapes.cat/tasts