OBRA CULTURAL BALEAR. DELEGACIÓ DE MARRATXÍ
ocbmarratxi@gmail.com

diumenge, 20 de gener del 2013

L'OBRA DE TOTS

Benvolguts amics i amigues:
Enguany es compleixen 50 anys de l’Obra Cultural Balear, una fita important en la cultura de les illes. Una historia de la que tots ens sentim part. S’està preparant un documental d’aquest 50 anys de defensa de la nostra llengua i cultura, i ens demanen la col·laboració. Si entrau a l’enllaç que surt més abaix, podeu fer les vostres aportacions voluntàries a partir de 5€, fins dia 25 de gener.
Gràcies per la vostra col·laboració.

EL TEMPS S’ACABA!
DONEM UN FORT IMPULS A LES APORTACIONS! 


“Documental sobre mig segle de lluita dels mallorquins per mantenir viva la llengua catalana. Mig segle de l’Obra Cultural Balear (1962-2012). Hem lluitat 50 anys i lluitam ara més que mai. Tenim una història, ens importa i la volem contar”

No hi hem volgut renunciar a pesar del setge econòmic que pateix avui l’entitat. Per això acudim al micromecenatge: junts, ho farem possible!

L’OBRA DE TOTS” necessita aconseguir 15.000€ en 40 dies. El termini acaba dia 25 DE GENER DE 2013. Si no arribam als 15.000€, les quantitats que els mecenes s’hagin compromès a aportar no es faran efectives i el projecte no rebrà el finançament.

Tots hi podem aportar, tots podem ajudar fent-ne difusió. El temps s’acaba! Entra i segueix la campanya a http://www.verkami.com/projects/3953

Gràcies!