OBRA CULTURAL BALEAR. DELEGACIÓ DE MARRATXÍ
ocbmarratxi@gmail.com

diumenge, 27 de gener de 2013

L'empresa Munar ens presenta els seus millors productes

Una vintena de persones participaren al primer tast gastronòmic que organitzen conjuntament l’Obra Cultural de Marratxí i el web anardetapes .cat , que es va celebrar divendres dia 25 de gener de 2013 al local parroquial de l’església de Sant Marçal. Jaume Munar pare, actual responsable de l’empresa embotits Munar, fundada el 1942 a Felanitx i traslladada a Porreres el 1995, ens va fer cinc cèntims de la història de l’empresa així com també de les característiques del procés de producció de cada un dels seus productes estel·lars, la sobrassada de porc negre i els patés. Jaume Munar fill, ens explicà com ha de ser la sobrassada per poder ser considerada sobrassada mallorquina amb denominació d’origen i donà algunes indicacions als presents per poder fer el tast dels diferents tipus de sobrassades d’una manera més acurada i apreciar així les diferències de textura, sabor i color que hi ha entre elles. En un ambient molt agradable i distès els assistents gaudírem del tast de sis castes diferents de sobrassada i de quatre tipus de paté i fins i tot tornàrem a casa amb un present, obsequi d’embotits Munar. Segurament la majoria quedaren convidats per assistir al següent tast de mel de Son Gravot que tendrà lloc divendres dia 22 de febrer a l’AVV. La Pua de Pòrtol. Els tasts de diferents productes, sempre de producció autòctona, s’aniran succeint d’ara fins a juny, el tercer o quart divendres de cada mes en diferents nuclis de Marratxí. En trobareu puntual informació en aquest bloc.