OBRA CULTURAL BALEAR. DELEGACIÓ DE MARRATXÍ
ocbmarratxi@gmail.com

divendres, 22 de febrer de 2013

Tast mel de Son Gravot

Més de 25 persones ompliren ahir divendres el local de l’Associació de veïnats La Pua de Pòrtol, per gaudir del 2n tast gastronòmic organitzat per l’Obra Cultural Balear de Marratxí i anardetapes .cat. L’apicultor de Campos Gori Lladó, ens va presentar el seu producte, la mel crua de Son Gravot. Després d’una extensa i enriquidora introducció sobre la fisiologia de les abelles i del seu procés de producció de la mel i de les qualitats nutritives que pot tenir si està recollida i tractada d’una manera natural i acurada, en Gori ens va explicar com treballen la mel ell i la seva dona a la finca de Son Gravot. També ens va fer cinc cèntims de quines diferents textures, colors, índex d’humitat, i sabors pot tenir la mel segons la seva procedència i el procés d’elaboració al què ha estat sotmesa. Els assistents vàrem poder tastar 6 tipus de mels diferents, tres de Son Gravot i altres tres de producció forana i finalment gaudírem d’una agradable tertúlia tot assaborint la mel acompanyada de formatge, brossat i fruits secs. Tots quedàrem convidats per participar al següent tast de galetes Gori de Muro i formatges Burguera que tendrà lloc dia 22 de març a les 20 h a la Cooperativa Coa negra d’Es Figueral .